Menu Sluiten

Info Over Landmeetkunde

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Als het bestaat, kunnen we het meten

Geografische data vormt een belangrijk element in onze moderne samenleving. Wij ondersteunen onze klanten bij het inwinnen, analyseren, inspecteren en visualiseren van dergelijke data.

Kwaliteit maakt deel uit van ons DNA

Onze focus is gericht op het bereiken van excellente resultaten in alles wat we doen. Voortdurend op zoek naar creatieve, innovatieve en efficiënte manieren om onze expertise in alle aspecten van ons werk toe te passen. GlobeZenit is ISO 9001:2005 en VCA*:2017/6.0 gecertificeerd.

Onze services:

Landmeetkunde
Mapping
Scanning & Modellering
Inspecties
Geo ICT

MOVING ON in een steeds veranderende wereld

Wij omarmen verandering, flexibiliteit en aanpassing aan een snel evoluerende wereld.

BUSINESS “not” as usual

Samen met onze partners werken wij oplossingen op maat uit die de waarde bieden die zij zoeken.

01586110158611

More info

tags: Landmeetkunde – Overzicht Landmeetkunde – Advies Landmeetkunde – Expert Landmeetkunde – Aanbeveling Landmeetkunde – 

Wenst u meer info over info over landmeetkunde kijk dan vlug op https://www.globezenit.be | Info Over Landmeetkunde

Ict | mapping | Landmeetkunde | Scanning | Landmeten | 

Landmeetkunde is een belangrijk onderdeel van civiele techniek. Het gaat om de precieze en nauwkeurige meting van landvormen, grenzen en kenmerken, alsmede hun fysieke locaties ten opzichte van het aardoppervlak. Landmeetkundige informatie wordt gebruikt voor diverse activiteiten zoals bouwplanning, landgebruik, het maken van kaarten en bestemmingsplannen. Landmeters gebruiken hoogtechnologische instrumenten en topografische kaarten om metingen te verzamelen en nauwkeurige weergaven van geografische kenmerken te maken. Een gekwalificeerde landmeter heeft de expertise om deze gegevens te interpreteren en waardevolle analyses te verstrekken aan alle soorten klanten.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Info over landmeetkunde

!–StopPubText–>.