Menu Sluiten

Aanbod Landmeetkunde

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

01586110158611

More info

tags: Landmeetkunde – Overzicht Landmeetkunde – Advies Landmeetkunde – Expert Landmeetkunde – Aanbeveling Landmeetkunde – 

Wenst u meer info over aanbod landmeetkunde kijk dan vlug op https://www.globezenit.be | Aanbod Landmeetkunde

Landmeten | Modellering | Scanning | Inspecties | Ict | 

Landmeten Aanbod Landmeetkunde

Landmeetkunde is een manier om het landschap te verkennen en te meten. Het wordt gebruikt voor zowel praktische als wetenschappelijke doeleinden. De landmeetkundige diensten die GlobeZenit biedt, zijn onder andere topografische verkenningen, satellietbeelden, digitale hoogtemetingen en FLIR-technologie.

Wat Is Topografische Verkenning?

Topografische verkenning is het proces waarbij het perspectief van een landschap gemeten wordt om de ruimtelijke relaties tussen verschillende typen objecten in kaart te brengen. GlobeZenit´s topografische verkenning gebruikt hoogwaardige laserscanningstechnologie en kwaliteitsradarfoto´s om het gehele terrein vast te leggen met een hoge mate van nauwkeurigheid. Alle data die door deze techniek wordt verkregen, kan achteraf worden uitgebreid met luchtfotografie, GIS-kaarten en 3D-visualisaties.

Wat Kan Er Worden Gemeten Met Satellietbeelden?

Satellietbeelden helpen om informatie te verzamelen over het veranderende landschap. Satellietbeelden kunnen worden gebruikt om het landoppervlak te meten, seizoensgebonden patronen te volgen, landbouwactiviteiten te bepalen, wilde dieren te volgen en nog veel meer. Bij GlobeZenit kan het meten van satellietbeelden worden gedaan door middel van optische en thermische beelden, zoals foto´s, kaarten, radarbeelden en infraroodbeelden.

Hoe Werken Digitale Hoogtemetingssystemen?

Digital Elevation Model (DEM) is een systeem dat kan worden gebruiktom topografische informatie te genereren. Het digitale hoogtemetingssysteem van GlobeZenit maakt gebruik van verschillende sensoren, zoals laserafstandmeters, radarsystemen, GPS-signalen en camera´s, om de hoogtemetingen in het landschap te verzamelen. Met behulp van deze technologie kan GlobeZenit 3D-modellen maken van een gebied en hiermee digitale kaarten, profielen en topografische kaarten aanmaken.

Wat Is FLIR-Technologie?

FLIR-technologie staat voor Forward Looking Infra-Red en is een innovatieve technologie die wordt gebruikt om warmteobjecten in een omgeving te detecteren. FLIR-technologie wordt ingezet om erfgoed te documenteren, bodemverontreiniging te detecteren, apen te monitoren of voortplantingstrends te bestuderen. Bij GlobeZenit werken we met geavanceerd FLIR-equipment en kunnen we omvangrijke gegevens verzamelen die belangrijk zijn bij milieuonderzoeken.

Wat Maakt GlobeZenit Uniek?

GlobeZenit biedt een breed scala aan landmeetkundige diensten aan waarmee een gebied accuraat en betrouwbaar kan worden gemeten. Onze deskundige medewerkers weten wat er nodig is om grote projecten af te ronden. Door het gebruik van geavanceerde technologie, zoals laseronderzoek en FLIR-technologie, kunnen de complexe processen van landmeetkundige verkenning worden geïmplementeerd. Daarom bieden wij betrouwbare en betrouwbare landmeetkundige diensten https://www.globezenit.be/nl/services-3/ aan op het hoogste niveau.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Aanbod landmeetkunde

!–StopPubText–>.